The contemporary encyclopedia of herbs and spices

seasonings for the global kitchen

Authors / Contributors:
Tony Hill
Place, publisher, year:
Hoboken, N.J : J. Wiley, 2004
Physical Description:
422 p. : ill.
Format:
Book
ID: 159525357
LEADER cam a22 4 4500
001 159525357
003 CHVBK
005 20200927115855.0
008 011122s2004 xxu 00 eng
020 |a 0-471-21423-X 
035 |a (OCoLC)636832020 
035 |a (NEBIS)004730989 
040 |a SzZuIDS NEBIS HES-EHL 
245 0 4 |a The contemporary encyclopedia of herbs and spices  |b seasonings for the global kitchen  |c Tony Hill 
260 |a Hoboken, N.J  |b J. Wiley  |c 2004 
300 |a 422 p.  |b ill. 
650 7 |a LIVRES DE CUISINE + RECETTES CULINAIRES (ÉCONOMIE DOMESTIQUE)  |x fre  |0 (ETHUDK)000032131  |2 ethudk 
650 7 |a OUVRAGES DE RÉFÉRENCE SPÉCIALISÉS + ENCYCLOPÉDIES SPÉCIALISÉES + MANUELS (TYPE DE DOCUMENT)  |x fre  |0 (ETHUDK)000009236  |2 ethudk 
650 7 |a PLANTES À ÉPICES + PLANTES AROMATIQUES (PRODUCTION VÉGÉTALE)  |x fre  |0 (ETHUDK)000031502  |2 ethudk 
650 7 |a ÉPICES + CONDIMENTS (INDUSTRIE ALIMENTAIRE)  |x fre  |0 (ETHUDK)000033456  |2 ethudk 
691 7 |B u  |a PLANTES À ÉPICES + PLANTES AROMATIQUES (PRODUCTION VÉGÉTALE)  |z fre  |u 633.81/83  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a ÉPICES + CONDIMENTS (INDUSTRIE ALIMENTAIRE)  |z fre  |u 664.5  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a OUVRAGES DE RÉFÉRENCE SPÉCIALISÉS + ENCYCLOPÉDIES SPÉCIALISÉES + MANUELS (TYPE DE DOCUMENT)  |z fre  |u (032)  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a LIVRES DE CUISINE + RECETTES CULINAIRES (ÉCONOMIE DOMESTIQUE)  |z fre  |u 641.55(083.12)  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a GEWÜRZPFLANZEN + DUFTSTOFFPFLANZEN (PFLANZENBAU)  |z ger  |u 633.81/83  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a SPICE PLANTS + AROMATIC PLANTS (CROP PRODUCTION)  |z eng  |u 633.81/83  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a GEWÜRZE (LEBENSMITTELINDUSTRIE)  |z ger  |u 664.5  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a SPICES + CONDIMENTS (FOOD INDUSTRY)  |z eng  |u 664.5  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a FACHLICHE NACHSCHLAGEWERKE + FACHLEXIKA + HANDBÜCHER (DOKUMENTENTYP)  |z ger  |u (032)  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a SPECIALIZED REFERENCE WORKS + SPECIALIZED ENCYCLOPAEDIAS + HANDBOOKS (DOCUMENT TYPE)  |z eng  |u (032)  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a KOCHBÜCHER + KOCHREZEPTE (HAUSWIRTSCHAFT)  |z ger  |u 641.55(083.12)  |2 nebis E1 
691 7 |B u  |a COOKERY BOOKS + COOKING RECIPES (HOME ECONOMICS)  |z eng  |u 641.55(083.12)  |2 nebis E1 
700 1 |a Hill  |D Tony  |e Verfasser  |4 aut 
898 |a BK020000  |b XK020000  |c XK020000 
909 7 |a E74-20041126  |2 nebis EN 
949 |B NEBIS  |F E74  |b E74  |c E74BI  |j RE 641 
950 |B NEBIS  |P 700  |E 1-  |a Hill  |D Tony  |e Verfasser  |4 aut